zondag 21 september 2008

jury duty

het is hier inmiddels ook zondag en dus kunnen we ons gaan opmaken voor de start van de nieuwe week. het weekend was ''lekker'' lang, omdat vrijdag onze vlucht gecanceld was. We stonden die dag om 8 uur 's ochtends ingedeeld op de 45D, een kist die al de hele week in maintenance heeft gestaan, maar net voor onze vlucht eruit had moeten zijn. je hoort al dat dit niet het geval was en na wat leerzaam kijken naar het innerlijk van de motor konden we weer naar huis gaan en weekend vieren. Nou stond er niet veel speciaals op het programma voor het weekend, maar na een zware vliegweek zijn die paar dagen vrij toch wel een geschenk uit de hemel.

Vrijdag zijn we dus ook maar gelijk een filmpje gaan pakken, kust hier toch niet zoveel en keuze is enorm, 20 zalen en zakken popcorn waar je u tegen zegt, klassieke amerikaanse bios dus. Eerst maar eens naar burn after reading gaan kijken, die film kreeg goede reviews en had een goede score op imdb, dus moest wel een goede film zijn. Clooney en Pitt speelden er ook nog eens in, dus kon niet mis. Wel dus, een erg slechte film en na drie kwartier waren we weggelopen en aan de overkant van de gang maar de volgende film in gevlucht, disaster movie, ook een erg slechte film, maar dit wisten we van tevoren al. Het is een soort naked gun die allemaal andere films op de schop neemt enzo.

Zaterdag hebben we (ik) uitgeslapen zijn we naar de fitness gegaan. Daarna de hele dag aan het zwembad gelegen. S avonds zijn we naar de red lobster gegaan en daar een mooie kreeft en wat king crab legs naar binnen gewerkt, mn ervaring met die dingen kwam goed van pas! verder hadden we zaterdag op in onze eigen home cinema huisje 2012 black hawk down gekeken.

Zondag, vandaag dus was weer een niets doe dag, nouja ik heb wat geleerd en gezwommen, maar niet veel andere speciale dingen. Op het rooster kijken, omdat we toch wel verwachtten morgen te gaan vliegen, nee dus, we stonden er niet op. Bellen naar school blijkt het dat onze instructeur jury duty heeft. Nou hebben we geregeld dat we een andere dag twee keer ingepland worden, maar dat soort dingen werken allemaal via het ''eerst zien dan geloven'' principe. Maandag ook vrij dus. Nou zijn we met wat mensen van plan de apache trail te doen, schijnt heel mooi te zijn. Google het maar eens.

Nou ja vanavond gaan we maar weer eens naar de bios en kijken of morgen die apache trail doorgaat. groeten uit huisje 2012

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Maarten,

Jouw home lijkt wel het Holland House bij de Olympische Spelen! Als ik je berichten lees merk ik dat het met de topsport qua vliegen op dit moment een beetje meevalt ....

Veel groeten en veel luierplezier,

Jeannine

Anoniem zei

Hallo Maarten,

Zeker weten dat het opgemaakte bed van jou is!Leuk optrekje.
Dit weekend dus geen vliegende Maarten,valt dan tegen natuurlijk want daar kom je toch voor.Hoewel uitrusten/slapen toch ook een sterke kant van je is...
Misschien moet je wat hulp bieden bij de organisatie;die komt niet sterk over.
Wederom genoten van je verhalen.
Groeten van ons alledrie,
Lily

Anoniem zei

Hoi Maarten,
Een klassiek weekend dus van uitslapen/rusten en rustig aan doen. Nu de maandag nog doorkomen...maar ach die is waarschijnlijk al half om als jij de ogen open doet, of wordt je daar eerder wakker????
Groetjes